Tapahtuu Italiassa…

ImmagineItalianOpas tulevia tapahtumia: 

17-20/05 Riccione kansainvälinen sauvakävelytapahtuma yhteistyössä italialaisen harrastajakerhon kanssa. Suomalaisuutta maailmalle! 

21-22 /05 Riccione – oletko kiinnostunut oppaan työstä – kurkkaus oppaan elämään. Tapahtuma ei lupaa työtä, eikä myöskään velvoita sinua mihinkään, mutta saat mahdollisuuden päästä ItalianOpas-opaspalvelun verkostoon ja sitä kautta mahdollisesti myös tulevaisuudessa keikalle. Oppaan työ on aina sesonki- ja keikkaluontoista. 

07-10/09 Monzan Formula 1 ajot, mennään kimpassa hurraamaan suomalaisia kuskeja 

08-16/09 Genova, kansainvälinen symposium European Confederation of Watercolour Societies 

22-29/09 Riviera ja Piemonten viinit 

18-21/10 Viinimatka Toscanaan 

06-10/11 EIMA messut Bolognaan 

12-18/11 Riccione – haaveiletko oppaan työstä? Syväsukellus oppaan elämään. Ohjelmassa luentoja, käytännön harjoittelua, retket San Marino, Venezia, Firenze ja Rooma, jossa vietämme yhden yön. Mahdollisuus päästä ItalianOpas-opaspalvelun verkostoon ja sitä kautta mahdollisesti myös tulevaisuudessa keikalle. Oppaan työ on aina sesonki- ja keikkaluontoista. 

Tapahtumiin on aina viimeinen ilmottautumispäivämäärä ja jotta ne voitaisiin toteuttaa, niihin edellytetään minimi osallistujamäärä. Jokaisella tapahtumalla on oma minimimääränsä. Oikeus muutoksiin pidätetään. 

Onko sinulla itselläsi kenties ystävien ryhmä (min 10), joka haluaisi toteuttaa oman teemamatkan Italiaan. Kulttuuriseura Singolari tekee sinulle ehdotuksen!  Tuumasta toimeen! 

Kysy lisätietoja:  italianopas@gmail.com

 

Jätä kommentti